?

Log in

No account? Create an account

sherlock_suomi

Intro & ficlet (Syysilta)

« previous entry | next entry »
Oct. 8th, 2012 | 01:05 pm
posted by: kaappikiva in sherlock_suomi

Minäkin etsin täältä kotia! Olen rakastanut sir Arthur Conan Doylen kirjoja ja Granadan Sherlock Holmesia kymmenvuotiaasta saakka ja vuosi sitten hurahdin täysillä BBC Sherlockiin. Pöytälaatikostani löytyy monenlaista John/Sherlock -slashia: on fluffia, crackia ja pornoa, on pidempiä AU-ficcejä ja lyhyempiä ficlettejä, enemmän tai vähemmän keskeneräistä kamaa. Kokeilen kepillä jäätä ja linkitän näytteeksi yhden romanttisen fikletin Syysilta ja teaserin kirjoitteilla olevasta pidemmästä AU-ficistä Keskinäistä kemiaa. Kertokaa, jos kiinnostaa nähdä lisää raapustelujani;)

Link | Leave a comment | Share

Comments {2}

M.

(no subject)

from: kuukiventomu
date: Oct. 8th, 2012 06:44 pm (UTC)
Link

Eikun pöytälaatikosta livejournaliin vaan! Hauskalta vaikuttaa. :) En ole pahemmin koskaan suomenkielisiä ficcejä lukenut, mutta vaikuttaa kokeilemisenarvoiselta. :)

Reply | Thread

kaappikiva

(no subject)

from: kaappikiva
date: Oct. 9th, 2012 08:34 am (UTC)
Link

Yeah, it feels weird... Joo, siis tuntuu oudolta lukea ja kirjoittaa suomenkielisiä ficcejä & vielä oudommalta tuntuu osallistua fandomkeskusteluun suomeksi. Tuo suomalaiseen miljööseen istuttamani AU-ficci on poikkeus: juttua tulee solkenaan nimenomaan suomeksi. Ja se tuntuu hyvältä, sillä joudun työkseni kirjoittamaan englanniksi ja joskus on mukavaa heittää vapaalle.
No mutta hyvä, nyt on tiedossa ainakin yksi potentiaalinen lukija;) Käärin hihat ja ryhdyn viimeistelemään ficcejä - sen mitä muulta elämältä ehdin. En siis ihan heti.
Modelle (?) ja muille vielä kysymys ficcien ikärajoista tässä yhteisössä. AU-ficin I osa on suht viatonta romanttista crackia, mutta II osassa on eroottista crackia, USTia ja smutia (NC-17). Haittaakse?

Edited at 2012-10-09 08:36 am (UTC)

Reply | Parent | Thread